Tuin & Feest

(Dit is een voorbeeld van één van onze culinaire events en vond plaats in 2019 en 2020. Nieuwe events voor komende zomer worden in het voorjaar gelanceerd)

We zijn er weer! We hebben even op ons laten wachten, maar ook dít jaar staan we weer te popelen om jullie te ontvangen in onze prachtige binnentuin in hartje Mechelen! 😍 We openen de tuindeuren gedurende twee weekends 👇🏼, dus snel zijn is de boodschap! Tot dan! 🙌🏼

 

 

Tuin en feest

Wat kunnen jullie verwachten?

🌿 Het gezelligste Tuinfeest van Mechelen

🌿 Een origineel, smaakvol en werelds 5-gangenmenu

🌿 Live-cooking in de tuin (door Chef Bert en Chef San van Yumbel)

🌿 Lekkere cocktails & wijnen, sfeervolle aankleding met lichtjes, zomerse beats en veel cosyness

🌿 Een binnentuin in een van de mooiste en meest symbolische gebouwen van Mechelen

Bestel nu jouw tickets

Voorbeeld menu (vorige edities)

🌿 Oosterse carpaccio van rund. Daikon. Sesam. Wakame.

🌿 Witloofsoep. Gerookte Paling. Coulis van groene kruiden

🌿 Filet van zeebaars. Aardpeer. Spinaziepesto.

🌿 Eendenborstfilet van de smoker. Butternut. Pommes fondant. Salie

🌿 Millefeuille. Framboos. Brownie. Mascarpone met limoen

Ook elk jaar een vegetarisch menu beschikbaar. Gelieve dit bij je reservatie mee te geven!

Bestel nu jouw tickets
Gerookte zalm
Tuin en feest koken

Planning van de avond

Om 18.00u openen we de deuren, om 19.00u beginnen we aan de eerste gang. Want een tuinfeest vier je tenslotte met iedereen samen! Het einde van de avond staat gepland rond 22.00u. Daarna kan je nog rustig nagenieten rond het vuur met een frisse cocktail, digestief of koffie.

Adres: Varkensstraat 6, 2800 Mechelen

Bestel nu jouw tickets

Tickets

Reserveren is verplicht, zo weten wij hoeveel mensen we mogen verwachten en vermijden we voedselverspilling. Reserveer jouw tafeltje op tijd, want vol = vol!

💌 Anders dan de vorige jaren, kan je nu je tafeltje reserveren door een ticket hieronder aan te kopen. Elk ticket is een voorschot voor 1 persoon. Let op dat je de juiste datum neemt! Wanneer de betaling voltooid is, is ook je reservatie helemaal in orde!

😷 Voorlopig mogen wij tafels tot 8 personen toelaten. Indien jullie met een grotere groep zijn, verdelen we jullie over meerdere tafels in elkaars buurt.

❗️Vermeld ook zeker bij de opmerkingen bij het afrekenen indien er bij het gezelschap eventuele voedselallergieën of vegetariërs aanwezig zijn, dan houden we hier rekening mee.

🌧 Bij slecht weer zijn wij genoodzaakt het Tuin & Feest voor die avond te annuleren. We houden ongeveer 5 dagen op voorhand het weer in de gaten en laten jullie iets weten moest dit het geval zijn!

Bestel nu jouw tickets