Smaak & Sfeer

Schrijf mij in op de nieuwsbrief
Smaak en Sfeer Yumbel

Wat kunnen jullie verwachten?

De events van Smaak & Sfeer gaan opnieuw door tussen de muren van het historisch gebouw ’t Groot Seminarie in hartje Mechelen, maar deze keer in de authentieke en charmante Frederick de Merodezaal. Een plaats die normaal niet toegankelijk is voor het publiek en de dag van vandaag nog steeds wordt gebruikt voor belangrijke vergaderingen binnen de kerk.

Tegelijkertijd genieten de gasten van een werelds 5-gangen menu, aangepaste wijnen (optie) en leuke bediening. Een sfeervolle avond vol ervaring die men niet snel zal vergeten. Elke reservatie krijgt een apart tafeltje. Je zit dus niet met andere aan één tafel.

Wij hopen met deze avonden onze gasten ’t Groot Seminarie te doen ontdekken en hen te laten proeven van de kookkunsten van onze jonge, ambitieuze chefs.

Menu

🍷 Oosterse carpaccio | Rund. Daikon. Sesam. Wakame

🍷 Witloofsoep | Gerookte paling. Coulis van groene kruiden

🍷 Filet van zeebaars | Aardpeer. Mosselen. Spinaziepesto

🍷 Eendenborstfilet van de smoker | Butternut. Pommes fondant. Salie

🍷 Millefeuille | Framboos. Brownie. Crème pâtissière

Prijs: €xx,xx per persoon (excl. drank).

 

🍷 Aangepaste wijnen (4 gangen): €xx,xx.*

*Er is ook een drankkaart, je kan dus ook wijn per glas of fles bestellen.

Smaak en Sfeer Yumbel
Smaak en Sfeer

Planning van de avond

Om 18.00u openen we de deuren, om 19.00u beginnen we aan de eerste gang.  Het einde van de avond staat gepland rond 22.00u. Daarna kan je nog rustig nagenieten met een heerlijke cocktail, digestief of koffie.

Adres: F. De Merodestraat 18, 2800 Mechelen

Reserveren

Elke reservatie krijgt een apart tafeltje. Je zit dus niet met andere aan één tafel.

Reserveren is verplicht, zo weten wij hoeveel mensen we mogen verwachten en vermijden we voedselverspilling. Reserveer jouw tafeltje op tijd, want vol = vol!

💌 Reserveren kan door je naam, datum editie Tuin & Feest, aantal personen & gsm-nummer te mailen naar smaakensfeer@yumbel.be. We bevestigen steeds je reservatie per mail.

❗️Vermeld ook zeker wanneer er bij het gezelschap eventuele voedselallergieën of vegetariërs aanwezig zijn, dan houden we hier rekening mee.

Reserveer
Smaak en Sfeer openhaard

Schrijf in op onze nieuwsbrief. Wij laten weten wanneer er nieuwe edities aankomen.