Via avontuur in het Baskenland naar een restaurant in België, Pintxos serveert wereldkeuken in pintxo-porties. Gebaseerd op de filosofie van de familietafel vol kommetjes, potjes, pannen en fijne mensen.

Elke donderdag en vrijdag op onze Yumbel menu.

Pintxos foto 2

Alles is steeds vers, huisgemaakt, constant in verandering en met een Pintxos-twist

Het concept van de kleine gerechtjes, zichtbaar op de toog, is ontsprongen in de Spaanse eetcultuur. Maar dat wil niet zeggen dat onze chefs zich beperken tot dit type keuken. We houden het concept maar de keuken haalt zijn inspiratie van over de hele wereld. Onze mosterd zelf halen we wel uit België, net als vele andere lokale producten. Alles is steeds vers, huisgemaakt, constant in verandering en met een Pintxos-twist.

Proeven, proberen en genieten aan tafel

Een geslaagde avond begint met een lege en eindigt met een volle maag, en speelt zich altijd of in goed gezelschap. Daar geloven we rotsvast in. Proeven, proberen en genieten aan een tafel die gewoon lekker vol staat is ongetwijfeld één van de bouwstenen van een gelukkig bestaan.

Pintxos foto 3

Bistro-restaurant op de Mechelse vismarkt

Pintxos is een bistro-restaurant op de Mechelse vismarkt. Welbekend om hun interieur, losse bediening, verrassende wijnen maar vooral de kleine gerechtjes die je kan mixen en matchen om je tafel vol te zetten met vreugde en comfortfood. De inspiratie voor het concept komt uit het Baskenland, de keuken zelf komt van overal ter wereld. Je vindt er dus even goed (en lekker) een aziatische curry als een mediterraans slaatje of een klassiek frans gerecht. In kleinere porties, voor de grotere proevers.

www.pintxos.bar