Met onze keuken in het Groot Seminarie in Mechelen, zitten we heel centraal in de stad. En dat is waar wij, drie Mechelse vrienden, ons perfect thuis voelen! Met een gezonde portie passie, goesting en ondernemerszin koken wij dagelijks voor de Mechelaar.

Ken Yumbel

Ken

Bert

San Yumbel

San

Onze passie

Gezond, vers, maar vooral lekker

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse en zoveel mogelijk seizoensgebonden producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten die je met een gerust gevoel op de keukentafel zet. Daarbovenop willen wij vooral smáák brengen. Wij durven onze gerechten door te kruiden, zijn niet zuinig met verse kruiden en trachten van al onze gerechten smaakbommetjes te maken.

Veel variatie, net zoals thuis

Elke drie maanden, op het ritme van de seizoenen, werken we met een vast aanbod* aan gerechten. Daarbovenop verschijnt er elke dag een andere ‘dagschotel’ op het menu voor een vaste prijs. Op die manier werken we heel seizoensgebonden, wat alleen maar voordelen heeft, en brengen we toch genoeg variatie op de keukentafel!

*Binnen ons vast aanbod veranderen we af en toe een gerecht, dat zijn meestal gerechten die het iets minder doen t.o.v. van zijn tegenstanders.

Yumbel tafel
Yumbel team

Yumbel voor iedereen

Yumbel is er voor iedereen. Door onze nieuwsgierigheid in verschillende keukens maar ook respect voor onze tradities, houden we onze menu gevarieerd. Hou je het graag klassiek? Prima! Wil je af en toe een ‘specialleke’? Top! Onze droom is Yumbel toegankelijk maken voor iedereen. Of je nu vegan bent of van een ‘goe stukske’ vlees houdt, ieder vindt er zijn ding. Yumbel kookt je traditionele kost, maar geeft je ook de kans om te proeven van andere heerlijke wereldkeukens of eetgewoontes.

Wij leveren zelf zodat we jullie leren kennen

Bij Yumbel leveren we alles zélf. Dat zorgt ervoor dat jullie weten wie wij zijn, en wij weten wie jullie zijn. En dat is super belangrijk! Spreek ons dus gerust aan als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt. Of voor een babbeltje. We luisteren graag naar jouw mening, zo worden wij steeds beter en jullie steeds gelukkiger.

Yumbel San Bike