Met onze keuken in hartje Mechelen, zitten we heel centraal in Vlaanderen. En dat is waar wij, drie Mechelse vrienden, ons perfect thuis voelen!
Met een gezonde portie passie, goesting en ondernemerszin koken wij dagelijks voor vele gezinnen.

Ken Yumbel

Ken

Bert

San Yumbel

San

Onze passie

Gezond, vers en vooral lekker

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse en zoveel mogelijk seizoensgebonden producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten die je met een gerust gevoel op de keukentafel zet. Daarbovenop willen wij vooral smáák brengen. Wij durven onze gerechten door te kruiden, zijn niet zuinig met verse kruiden en trachten van al onze gerechten smaakbommetjes te maken.

Veel variatie, net zoals thuis

Elke week wisselt ons menu. We zorgen telkens voor een variatie aan vlees, vis en vegetarische gerechten. Tegelijkertijd proberen we ook zo goed mogelijk de balans te houden tussen het aanbod rijst, pasta en aardappelen. Bovendien werken we met zoveel mogelijk seizoensingrediënten, waarmee we elke dag kraakvers koken!

We streven er naar om het jullie in de toekomst nóg gemakkelijker te maken door ons aanbod te verbreden met lekkere ontbijt, lunch en snack producten.

Yumbel tafel
Yumbel team

Yumbel voor iedereen

Yumbel is er voor iedereen. Door onze nieuwsgierigheid in verschillende keukens en met respect voor onze tradities, houden we onze menu gevarieerd.

Hou je het graag klassiek? Prima! Wil je af en toe een ‘specialleke’? Top! Onze droom is Yumbel toegankelijk maken voor iedereen. Of je nu vegetariër bent of van een ‘goe stukske’ vlees houdt, ieder vindt er zijn ding. Yumbel kookt je traditionele kost, maar geeft je ook de kans om te proeven van andere heerlijke wereldkeukens en invloeden.

Wij leveren zelf zodat we jullie leren kennen

In Mechelen leveren we alles zelf, met onze eigen fietsers. Dat zorgt ervoor dat jullie weten wie wij zijn, en omgekeerd. En dat is super belangrijk! Spreek ons dus gerust aan als je vragen, opmerkingen of suggesties hebt. Of voor een babbeltje. We luisteren graag naar jouw feedback, zo worden wij steeds beter en jullie steeds gelukkiger!

Voor alle leveringen buiten Mechelen hebben we twee kwalitatieve en betrouwbare partners onder de arm genomen – DPD Fresh en Lokkal – die met minstens even veel liefde en zorg jullie Yumbel maaltijden bezorgen.

Benieuwd of we bij jou leveren? Klik dan hier.

Yumbel San Bike