Loading...
Over ons 2017-10-29T11:57:11+01:00

HET TEAM

Yumbel

 

Dit project werd gestart met een team van zowel jonge enthousiastelingen als oude ervaren rotten. Ieder van ons werd in zijn eigen leefwereld geconfronteerd met hetzelfde probleem “hoe speel je het klaar elke dag verantwoord te eten?”. Zelf koken is een prima oplossing maar wij en vele andere drukbezette mensen hebben daar niet altijd de tijd voor. Daarom zijn wij Yumbel gestart, we willen graag maaltijden bereiden die men zonder schuldgevoel elke dag kan eten. (H)eerlijke gerechten bereid met de beste ingrediënten, met weinig vetten, suikers of smaakmakers, maar wel met veel groenten en verse kruiden. Dagelijkse kost klaargemaakt door de beste chefs.

Ken

Frank

Bert

Kirsten

WAAROM YUMBEL?

Waar staan we voor? waarom zijn wij anders? dat lees je hieronder!

HEERLIJK EERLIJK

Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten. Door dagverse producten te gebruiken, maken we (h)eerlijke, verantwoorde gerechten die je met een gerust gevoel op de keukentafel zet.

MORGEN ZONDER ZORGEN

Wij bieden voor- en hoofdgerechten, desserts en dranken aan, zodat je het perfecte avondmaal kan samenstellen. De menu’s veranderen dagelijks en je kan tot zeven dagen op voorhand bestellen.

EEN PLEK VOOR IEDEREEN

Of je nu vleeseter of vegetariër bent, je kan met een gerust hart smullen want bij elke maaltijd staat een foto, de gebruikte ingrediënten, allergenen en de opwarminstructies.

KOEL IS COOL

Het eten brengen we gekoeld tot bij jouw thuis. Daardoor ben je super flexibel, want je warmt het op wanneer jij dat wilt, op de door jou gewenste temperatuur. Bovendien is er geen veiligere manier om vers gemaakte maaltijden te vervoeren.

LEKKER GEMAKKELIJK

In slechts enkele clicks kun je op onze website snel en eenvoudig je gewenste maaltijd(en) bestellen. Kies jouw dag(en) van de week, je favoriete gerecht(en) en het gewenste levermoment. Smakelijk!

X

Goed nieuws, we leveren tot bij jou! Je kan nu gerechten toevoegen in je bakfiets.

X

Registreer

X

Bestel voor 15 uur

We vinden het heel spijtig maar vandaag kunnen we niet meer leveren. Omdat al onze gerechten dagvers worden klaargemaakt vragen we te bestellen voor 15 uur.

Je kan natuurlijk wel bestellen voor de volgende dagen. Dit kan via de website of de telefoon op het nummer 015 29 84 67.

Als je vragen of opmerkingen hebt, laat het ons zeker weten.