Blog / Yumbel / Geef een geschenkbon.

Categorieën

Maak iemand gelukkig!

Geven en delen maakt gelukkig

Niets geeft meer geluk dan het bijdragen aan het geluk van anderen, het is een oude wijsheid en ze klopt helemaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we regelmatig vraag kregen naar geschenkbonnen. Eten is op zich al een dankbaar geschenk en het wordt natuurlijk helemaal interessant als de ontvanger zelf kan kiezen wat en wanneer hij of zij wilt eten.

Geef een geschenk waar iedereen blij van wordt.

Hoe werkt zo een bestelbon?

Via onze website kan je nu in enkele kliks een gepersonaliseerde geschenkbon aanmaken. Die wordt dan automatisch naar jou of naar de gelukkige ontvanger gestuurd. De waarde bepaal je zelf, wil je een gans familiefeest betalen of wil je gewoon die vriendin die net mama is geworden een gezonde maaltijd aanbieden, het kan allemaal.
 

Een geschenkbon geven is heel eenvoudig!

 
STAP 1 – Klik op “Geschenkbonnen”; die link vind je op onze website bovenaan links naast het Yumbel logo.
 
 
 
 
STAP 2 – Als je de hogervermelde link hebt gevolgd kom je op een pagina waar je kan kiezen tussen drie bonnen met een vastgestelde waarde en eentje, de rechtse, waarbij je de waarde zelf kan ingeven.
 
 
 
 
STAP 3 – Stel dat iemand op jouw kosten voor €25 maaltijden mag bestellen, dan klik je op de bon waar nog geen bedrag instaat, de laatste dus. Er verschijnt nu een venster waar je links de bon ziet die je gaat versturen en waar je rechts alle gegevens kunt invullen.
 
 
 
 
 
A – Naar waar moeten we de geschenkbon versturen? In het tweede vakje kan je opgeven naar welk e-mailadres we de geschenkbon moeten versturen. Heb je liever dat we de bon naar jou sturen dan laat je het vakje gewoon leeg.
B – Als je wilt dat we de geschenkbon niet vandaag maar op een andere datum versturen dan kan je dat hier aanvinken. Er verschijnt dan een kalender waar je de gewenste datum kunt selecteren.
C – Op de originele bestelbon komt onderaan een code te staan. Het is deze code die de gelukkige ontvanger kan gebruiken om het door jouw geschonken bedrag op zijn Yumbel rekening te zetten.
 
 
STAP – 4 Als je nu de knop “Toevoegen” selecteert wordt de geschenkbon in je bakfiets (winkelmandje) gelegd en kan je indien gewenst afrekenen. Daarna zorgen wij ervoor dat de bon naar het opgegeven e-mailadres wordt verstuurd, dat gebeurd ogenblikkelijk of op de datum die je ingaf. Bestelt de ontvanger meer dan het door jouw geschonken bedrag, dan kan de ontvanger zelf het verschil bijbetalen. Wordt er minder besteld, dan blijft het restbedrag beschikbaar voor volgende bestellingen.

Klik hier om naar de pagina te gaan van geschenkbonnen.