Blog / Wetenswaardigheden / Yumbel, the movie

Categorieën

 

In 50 seconden laten zien waar een bedrijf voor staat is niet eenvoudig. We hebben dan ook de grootste bewondering voor de jongens van Ledra Productions Ltd die de klus in een paar dagen tijd klaarde. Thank you guys, it was fun to have you here. You did an amazing job!!

TO LEDRA PRODUCTIONS: THANK YOU GUYS, IT WAS FUN TO HAVE YOU HERE

We wilden op een eenvoudige manier laten zien hoe je bij Yumbel bestelt, wat er vervolgens intern gebeurt en hoe de maaltijden bij de klant worden afgeleverd. De nadruk moest liggen op de dingen die ons onderscheiden, bijvoorbeeld de eigenwijze “workflow”, de dagverse bereiding, het persoonlijk contact.

Nadat we de opdracht hadden doorgegeven kregen we een paar dagen later een scenario toegestuurd dat we zo snel mogelijk moesten lezen en corrigeren. Onder het motto “kleine aanpassingen doen we ter plaatse wel” stond Leo de cameraman een week later bij ons voor de deur. Dan volgden twee volle dagen opnamen en drie dagen montage (en dat voor 50 seconden beeld ☺ ).

Yumbel met Ledra

Vertelt het filmpje nu wat we wilden? Wel, de tijd waarin het verhaal moet verteld worden is wel erg kort, dus ja en neen. Maar het is toch weer een stap vooruit. De kans dat er meer mensen begrijpen wat we echt doen, wat ons onderscheidt van anderen, is weer een beetje toegenomen. Laat maar weten wat jullie ervan vinden!