Yumbel, the movie

Blog / Wetenswaardigheden / Yumbel, the movie

Categorieën

 

In 50 seconden laten zien waar een bedrijf voor staat is niet eenvoudig. We hebben dan ook de grootste bewondering voor de jongens van Ledra Productions Ltd die de klus in een paar dagen tijd klaarde. Thank you guys, it was fun to have you here. You did an amazing job!!

TO LEDRA PRODUCTIONS: THANK YOU GUYS, IT WAS FUN TO HAVE YOU HERE

We wilden op een eenvoudige manier laten zien hoe je bij Yumbel bestelt, wat er vervolgens intern gebeurt en hoe de maaltijden bij de klant worden afgeleverd. De nadruk moest liggen op de dingen die ons onderscheiden, bijvoorbeeld de eigenwijze “workflow”, de dagverse bereiding, het persoonlijk contact.

Nadat we de opdracht hadden doorgegeven kregen we een paar dagen later een scenario toegestuurd dat we zo snel mogelijk moesten lezen en corrigeren. Onder het motto “kleine aanpassingen doen we ter plaatse wel” stond Leo de cameraman een week later bij ons voor de deur. Dan volgden twee volle dagen opnamen en drie dagen montage (en dat voor 50 seconden beeld ☺ ).

Yumbel met Ledra

Vertelt het filmpje nu wat we wilden? Wel, de tijd waarin het verhaal moet verteld worden is wel erg kort, dus ja en neen. Maar het is toch weer een stap vooruit. De kans dat er meer mensen begrijpen wat we echt doen, wat ons onderscheidt van anderen, is weer een beetje toegenomen. Laat maar weten wat jullie ervan vinden!

Door | 2017-07-17T18:22:00+02:00 april 15th, 2017|Yumbel|0 Reacties

About the Author:

Geef een reactie

X

Goed nieuws, we leveren tot bij jou! Je kan nu gerechten toevoegen in je bakfiets.

X

Registreer

X

Bestel voor 15 uur

We vinden het heel spijtig maar vandaag kunnen we niet meer leveren. Omdat al onze gerechten dagvers worden klaargemaakt vragen we te bestellen voor 15 uur.

Je kan natuurlijk wel bestellen voor de volgende dagen. Dit kan via de website of de telefoon op het nummer 015 29 84 67.

Als je vragen of opmerkingen hebt, laat het ons zeker weten.