Blog / Yumbel / Nieuwe leveringszone!!

Categorieën

Onze eerste uitbreiding is een feit, Yumbel levert nu ook gezonde maaltijden in Mechelen en Bonheiden! Vanaf 1 juni 2017 leveren we onze verse, gezonde maaltijden in Mechelen, Bonheiden, Rijmenam en Muizen.

Mechelen werkt voorlopig nog op een beperkte capaciteit, hierdoor zijn er enkele kleine verschillen in het leveringsschema. In Mechelen leveren we gratis, maar pas vanaf €20 euro. Je kan bestellen onder dit bedrag, maar dan is er een leveringskost van 3,50 euro. En tot slot leveren we aan huis tussen 17u30 en 21u00, hier beginnen we dus iets later dan in Antwerpen.

Ook de website is vernieuwd. Een nieuwkomer moet nu op de welkompagina zijn postcode ingeven, daarna wordt hij doorverbonden naar Mechelen of Antwerpen. Dat was noodzakelijk want buiten de verschillende leveringstijden zou er in de toekomst ook een verschil kunnen zijn tussen de twee menu’s. Geregistreerde bezoekers worden automatisch erkend en worden doorverbonden naar het juiste menu.

En nu maar hopen dat de mensen die in onze nieuwe leveringszone wonen net zo positief reageren als de Antwerpenaars. We zijn echt benieuwd!