Loading...

Nieuwe leveringszone!!

Blog / Yumbel / Nieuwe leveringszone!!

Categorieën

Onze eerste uitbreiding is een feit, Yumbel levert nu ook gezonde maaltijden in Mechelen en Bonheiden! Vanaf 1 juni 2017 leveren we onze verse, gezonde maaltijden in Mechelen, Bonheiden, Rijmenam en Muizen.

Mechelen werkt voorlopig nog op een beperkte capaciteit, hierdoor zijn er enkele kleine verschillen in het leveringsschema. In Mechelen leveren we gratis, maar pas vanaf €20 euro. Je kan bestellen onder dit bedrag, maar dan is er een leveringskost van 3,50 euro. En tot slot leveren we aan huis tussen 17u30 en 21u00, hier beginnen we dus iets later dan in Antwerpen.

Ook de website is vernieuwd. Een nieuwkomer moet nu op de welkompagina zijn postcode ingeven, daarna wordt hij doorverbonden naar Mechelen of Antwerpen. Dat was noodzakelijk want buiten de verschillende leveringstijden zou er in de toekomst ook een verschil kunnen zijn tussen de twee menu’s. Geregistreerde bezoekers worden automatisch erkend en worden doorverbonden naar het juiste menu.

En nu maar hopen dat de mensen die in onze nieuwe leveringszone wonen net zo positief reageren als de Antwerpenaars. We zijn echt benieuwd!

Door |2017-11-01T18:35:18+00:00juni 21st, 2017|Yumbel|2 Reacties

About the Author:

2 Comments

  1. vanAssche Veerle februari 7, 2018 om 3:37 pm

    :ook in Schiplaken?

    • Ken Jacops februari 8, 2018 om 10:28 am

      Hey Veerle! Bedankt voor je interesse in Yumbel. Helaas nog niet maar hopelijk snel, we zullen je laten weten wanneer we uitbreiden naar Shiplaken. 🙂

Geef een reactie

X

Goed nieuws, we leveren tot bij jou! Je kan nu gerechten toevoegen in je bakfiets.

X

Registreer

X

Bestel voor 20:00 uur

We vinden het heel spijtig maar vandaag kunnen we niet meer leveren. Wij sluiten om 20:00 uur, je kan natuurlijk wel nog bestellen voor de volgende dagen.

Als je vragen of opmerkingen hebt, laat het ons zeker weten.