Blog / Yumbel / 6 redenen waarom je een Yumbel maaltijd moet proberen!

Je hebt alvast een keertje van Yumbel gehoord, is het niet van vrienden of familie, dan wel van op Facebook of Instagram! Toch aarzel je om het een keer uit te proberen, want ach, “ik flans wel gauw iets in elkaar”. Hieronder vind je zes goede redenen om je toch eens te wagen aan het Yumbel-concept. Je zal er absoluut geen spijt van krijgen!

De gerechten zijn lekker, gezond én verrassend

Zo vind je naast een typisch Vlaams gerecht met Asperges of wortelpuree ook een Oosterse bloemkoolsoep of Marokkaanse Kefta. Voor Bert de kok kunnen de gerechten van overal ter wereld komen, zolang ze simpel, lekker en gezond zijn! Yumbel zorgt er dan ook voor dat hun ingrediënten zoveel mogelijk bij lokale boeren worden aangekocht en dat ze alleen werken met seizoensproducten. (H)eerlijk!

Het bespaart je uren tijd per dag!

Je moet niet nog snel naar de winkel hollen na je werkdag, een zelfverzonnen recept in elkaar flansen aan je fornuis of nadien het hele zootje afwassen. Gewoon even je zelfgekozen Yumbel maaltijd in de oven en genieten maar!

Meer tijd voor de leuke dingen in het leven

Tijd besparen in de keuken betekent meer tijd voor de leuke dingen in het leven: qualitytime met je gezin, je uitleven met vrienden of juist net even die welverdiende rust nemen.

De gerechten zijn kraakvers

‘Gemaakt met liefde en verse producten, en dat proef je!’, ‘Vers én lekker! Meer moet dat niet zijn!’, ‘Super lekker en héél vers! ZALIG.’, zijn maar enkele quotes van Yumbel’s allerliefste klantjes. Je bestelt voor 15 uur je favoriete gerechten van de menu, waarna chef kok Bert achter zijn fornuis springt om alles zorgvuldig van A tot Z te bereiden. Eens de maaltijden afgekoeld zijn, brengen ze deze diezelfde dag nog tot bij jou. Geen overschotten dus, alles dagvers en met liefde en passie bereid! Je zou voor minder beginnen watertanden!

Het is budgetvriendelijk

Ga maar een keertje uit eten met je hele gezin, of bestel afhaalpizza of -chinees. Je bent al gauw een pak meer kwijt! Daarnaast krijg je er nog een schuldgevoel bovenop. Niet bij Yumbel dus! Prijs-kwaliteit zit het daar helemaal snor. Waar wacht je nog op?

Je bent gewoon nieuwsgierig ;-)

En dat mag ook! Het is altijd leuk om nieuwe dingen te proberen. En extra leuk om lekkere dingen uit te proberen!

Ga naar de website en bekijk de menu van deze week!